Vajna Tímea több mint egymilliárdért adta el budai luxusvilláját

bulvár

Vajna Tímea túladott 1,3 milliárdot érő rózsadombi villáján, írja a Blikk. A lap szerint a főváros egyik legpatinásabb részén található ingatlant még tavaly ősszel hirdették meg egy ingatlanos oldalon, de Vajna Tímea nem bízta a véletlenre, saját közösségi oldalán is ajánlgatta.

Andy Vajna özvegye három év után jutott arra az elhatározásra, hogy eladja a házat, ahol egyébként nem töltött sok időt. A Blikk szerint bár a producer halála után ebben a villában akart tiszta lappal új életet kezdeni, végül Amerikában találta meg a számításait, és mivel ott él életvitelszerűen, nincs szüksége egy budapesti otthonra.

Korábban Vajna Tímea így írt erről közösségi oldalán:

Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új.

A 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusú, hatalmas ablakokkal teli okosotthon egy 1262 négyzetméteres telken található, benne négy hálószoba, két gardrób, három fürdőszoba, nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba és tágas garázs is van.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük