Wintermantel óbégat, mert reggel 8-kor nem találta nyitva a 10-kor nyitó sportbázist

Újpest

A bukott fideszes polgármester ma reggel 8 órakor azt sérelmezte, hogy zárva találta a már csak fideszes Mutyisport Bázisnak nevezett sportlétesítményt, mely munkanapokon és iskolaidőben délelőtt 10 órakor nyit ki.

Korábban írtunk róla, hogy a kerület volt vezetése olyan szerződést kötött egy 2019 júliusában alapított céggel, mellyel a közbeszerzési törvényt is sikerült megsérteniük, és amelyik mindenkinek kifizetődő volt, kivéve a városnak.

Ma reggel Wintermantel Zsolt azért sírt a Facebookon, mert reggel 8 órakor zárva találta. Nem tudjuk, hogy melyik eszközt szerette volna használni: esetleg a rollerugratót, vagy a bmx-es pályát, mindenesetre ott volt, és fényképezett. Gondolta, siránkozik egyet, szítja a tüzet az új városvezetéssel szemben.

Az Újpest Média megszólaltatta Hock Zoltánt, az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. megbízott vezetőjét, hogy reagáljon a bukott polgármester kiírására, aki annyit válaszolt, hogy “zökkenőmentesen üzemel Káposztásmegyeren a kedvelt Multisport Bázis, amelynek üzemeltetését múlt héten vette át az Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

Hock Zoltán a kerület hivatalos médiacsatornájának hangsúlyozta: a népszerű komplexum, ahol hétvégén is sokan voltak,

egyetlen napra sem zárta be kapuit, és folyamatosan fogadja a sportolni vágyókat.

Az új üzemeltető gazdasági okokból az évszakhoz és a piackutatásokkal is megtámasztott igényekhez igazította a nyitvatartást, ám az újra megnyúlik, ahogy kitavaszodik. Sőt, a szolgáltatások is bővülni fognak, hiszen az UV Zrt. különböző sportegyesületeket is bevonna működtetésbe.

Forrás: ujpest.hu
Fotó: azonnali

Címke:

1 thought on “Wintermantel óbégat, mert reggel 8-kor nem találta nyitva a 10-kor nyitó sportbázist

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük