Horváth Charlie énekelt a Puskás arénában rendezett Mészáros-bulin

Budapest gazdaság közélet

A zártkörű mulatságot a stadiont építő a ZÁÉV Zrt. 70. születésnapja alkalmából rendezték.

Magyar Hang szerint Horváth Charlie élőben, az ausztrál AC/DC örök érvényű Thunderstruck című száma a lejátszóból dübörgött a stadionban. A nagyszabású ünnepséget Schmidt Zoltán, a Rádió 1 újdonsült tulajdonosa örökítette meg. Képei tanúsága szerint a ZÁÉV Zrt. 70. születésnapján néptáncosok, népzenészek is felléptek, a résztvevők karácsonyi sapkákban pózoltak.

A cég szinte napra pontosan egy éve került Mészáros Lőrinc céghálójához. A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. tavaly január 21-én jelentette be, hogy közvetlen irányítást szerez a Pannon Speed Pro Vagyonkezelő Zrt. felett, amely tulajdonosa  az állami, önkormányzati közbeszerzéseken nagyon sikeres ZÁÉV Építőipari Zrt.-nek.

A Talentis Group Zrt. négytagú igazgatóságában egyébként Mészáros Lőrinc három gyereke ül.

A ZÁÉV Zrt. egyik legnagyobb beruházása egyébként éppen az új stadion felépítése volt, a megbízást a Magyar Építő Zrt.-vel konzorciumban nyerte el. A Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. korábbi közleménye szerint a nyertes ajánlata tartalmazta az építés költségét, három hónapig az üzemeltetést és a nyitórendezvény költségeit. Ez a Magyar Hang értelmezése szerint azt jelenti, hogy a cég a nemzeti stadionban rendezett magának szülinapi bulit.

Forrás: Magyarhang.hu, 24.hu
Fotó: 24.hu

Címke:

1 thought on “Horváth Charlie énekelt a Puskás arénában rendezett Mészáros-bulin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük