Szalma Botond: „… a családom biztonsága az első”

politika Újpest

Visszalép Szalma Botond a polgármester-jelöltségtől.

Az ellenzéki pártok közleményt juttattak el hozzánk, melyben azt írják: tájékoztatják az ország és Újpest közleményét arról, hogy a valamennyi ellenzéki párt által támogatott polgármesterjelölt nyomós, családi okok miatt nem tudja a továbbiakban vállalni az ellenzéki polgármesterjelölti feladatokat.

Mint mindenki más számára, nekem is a családom és a családom biztonsága az első” – szögezte le Szalma Botond a közleményben. Majd úgy folytatta: „teljes mellszélességgel támogatom az újpesti ellenzéki pártok széles körű és példaértékű együttműködését az újpesti kormánypárt és a kormánypárti polgármester leváltása érdekében, mert a közélet békéjére, tisztességen és becsületen alapuló városvezetésre van szükség Újpesten is.

Az újpesti ellenzéki pártok képviselői továbbra is megerősítették, hogy egyesítik erőiket az októberi győzelem érdekében, és a továbbiakban is egységesen, egy polgármesterjelölttel, közös listával és minden önkormányzati körzetben egy képviselőjelölttel kívánnak indulni a fideszes rezsim jelöltjével szemben. Arra kérik a választópolgárokat, hogy fogadják el Szalma Botond döntését és továbbra is támogassák a széles körű együttműködést.

Kép: Magyar Hang

Címke:

4 thoughts on “Szalma Botond: „… a családom biztonsága az első”

  1. Ezek szerint Szalma Botond családja veszélyeztetve volt? Az indulási helyzethez képest már nem volt biztonságban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük