Beindult a Fidesz-kommunikáció már Újpesten is

politika

A helyi Fidesz is, élén az újpesti polgármesterrel, Wintermantel Zsolttal, mindent megtesz, hogy csírájában fojtsa el a Fideszen kívüli politikai pártok bármilyen formában való választási együttműködését, és mindent megtesz, hogy egymás ellen fordítsa őket. Ehhez mindent és mindenkit felhasználnak, most egy “tősgyökeres” újpestit, Csóka János Pált, aki nem mellesleg Budapest IV. kerület Újpesti Roma Kisebbségi Önkormányzat elnökhelyettese, MSZP-tag.

Csóka János Pál, Nagy István fideszes alpolgármester valamint Tóth Lászlóné az Újpesti Szociális Munkáért Díj átadásán 2017. november 9-én Forrás: ujpest.hu

Csóka azért tiltakozik, mert hallani sem akar a Jobbik Magyarországért Mozgalommal való együttműködésről, valamint nem tetszett neki Karácsony Gergely, az MSZP-P főpolgármester-jelöltje által egy televíziós műsorban mondottak. Nem véletlen az időzítés sem, hiszen most van szükség a Fidesznek “nem várt helyről” támogatásra. Ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy a mostani nyilatkozat, megnyilvánulás a véletlen műve, ez az akció a Fidesz “mesterterv”-ébe illeszkedik. Az eddig a Fidesz-kommunikációtól szinte teljesen elhatárolódó újpesti polgármester már három napja keményen tolja saját Facebook-oldalán a nagypolitikában megszokott kommunikációs paneleket.

Érthető is egyébként az állampárt, és a helyi fidesz reakciója, akik álprofilok mögé bújva agitálnak, és suttogó propagandaként, magukat újpesti civileknek eladva próbálják szalámizni az egyesgesnek tűnő újpesti ellenzéket például a Facebookon, de hamarosan az Újpesti Naplóban is, hiszen a napokban látott napvilágot egy felmérés, hogy nem csupán Budapesten, hanem számos nagyvárosban legyőzhető 2019 őszén a Fidesz. Nincs ez másképp Újpesten sem, ahol az itt élő polgárok 2018 áprilisában bebizonyították, hogy nem kérnek a Fideszből, elegük van az állampárt tevékenységéből. Másrészt Budapesten eddig egyedüli kerületként az újpesti fideszes városvezetés “büszkélkedhet” azzal, hogy tüntettek ellene, Wintermantel Zsolt kiskirálysága ellen.

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük