Zöld megújulás és közösségi fejlődés: Czinke Sára és a 4-es választókerület négyéves teljesítménye

Újpest

Czinke Sára, Újpest 4-es számú önkormányzati választókerület képviselője, az elmúlt négy év során számos jelentős fejlesztést valósított meg. A Béke tér felújítása keretében a park játszótere megújult, új járóburkolat, padok és parki szemetesek kerültek kihelyezésre. A tér rendezvényhelyszínné vált, ahol éves muskátliosztás és családi események zajlottak.

A biztonságos közlekedést elősegítendő, a Lidl-lel együttműködve jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki, új buszmegállókkal. Az önkormányzati intézményfelújítási program keretében a Labdarúgó Bölcsőde és az Aranyalma Óvoda csoportszobái, valamint utóbbi udvara is megújult.

A biztonság erősítése érdekében új térfigyelő kamerákat helyeztek ki több fontos helyszínen. Több járdaszakasz felújítása mellett a „Virággal a szemét ellen” akció keretében egy illegális hulladéklerakó helyére virágokat ültettek.

Czinke képviselő asszony kezdeményezésére a Duna-part egy részét jelentős mennyiségű hulladéktól szabadították meg, és az Aschner Lipót téren zöldterület rendezést hajtottak végre, ahol a tér névadójának szobrot is állítottak. A körzetben eddig több mint 200 fa került ültetésre, amely kiemeli Czinke Sára képviselő asszony elkötelezettségét a lakókörnyezet fejlesztése és az aktív közösségi élet kialakítása iránt. A képviselő asszony köszöni a támogatást, és továbbra is várja a lakosok észrevételeit és javaslatait.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük