Ünnepi hangulatban telt az újpesti Csokonai iskola jubileumi gálája

oktatás Újpest

Egy különleges nap a 35 éves intézmény életében.

Tegnap reggel az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium falai között különleges ünneplés zajlott. Az iskola nem csak a 20. évfordulóját ünnepelte, hanem emléket állított annak a 35 éves múltnak is, amely során először Bőrfestő Iskolaként működött, majd vette fel a jelenlegi nevét.

A gála keretében Csokonai Vitéz Mihály születésének 250. évfordulójára is emlékeztek. A költő életműve előtt tisztelegve a diákok és tanárok színes műsorral készültek, amely versek, táncok és zenés előadások egyvelegét kínálta az összegyűlt vendégeknek.

Az eseményen jelen voltak az iskola jelenlegi és volt diákjai, pedagógusai, valamint az Újpesti Önkormányzatának volt és jelenlegi vezetői, képviselői is. Az ünnepség során kiemelték az intézmény által elért eredményeket és a közösség erejét, amely lehetővé tette az iskola folyamatos fejlődését és sikereit.

A gálaműsor után egy fogadásra is sor került, ahol a résztvevők megoszthatták egymással az iskolával kapcsolatos emlékeiket és tapasztalataikat. Az rendezvény fénypontjaként a jelenlévők közösen megünnepelték az iskola múltját és jövőjét, így erősítve a közösségi szellemet.

Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium jubileumi ünneplése igazi emlékezetes esemény volt, amely méltóképpen tükrözte az iskola múltját, jelenét és jövőbeli törekvéseit.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük