Wintermantelék továbbra is semmibe vennék a káposztásmegyerieket

Újpest

Wintermantel Zsolt és jelöltjei ismét bebizonyították, hogy nem érdekli őket Káposztásmegyer sorsa. Legújabb kampányanyaguk, a „Miénk itt a tér – Újpest jelöltjeinek lakótelepi programja” című kiadványból szándékosan kihagyták Káposztásmegyert, sem az I., sem a II. lakótelep említésre sem került benne. Ez nemcsak felháborító, de egyenesen sértő a helyi lakosok számára.

Wintermantel Zsolt vezetése alatt, 2010 és 2019 között Káposztásmegyer teljesen el volt hanyagolva. Nincs rá jobb szó: Wintermantel és csapata gyakorlatilag levegőnek nézték a városrészt. Az infrastruktúra fejlesztése, közösségi terek karbantartása és a lakosság igényeinek figyelembe vétele mind hiányzott. Ez a mostani kampányanyag csak megerősíti azt a tényt, hogy Wintermantel számára Káposztásmegyer nem létezik.

Ez a fajta mellőzés különösen megalázó lehet Drabant Fruzsina számára, aki Káposztásmegyer I. déli részén indul képviselőjelöltként. Drabant, aki fideszes megafonos „wannabe” influenszerként próbál érvényesülni, most komoly hátrányba kerülhet a választási küzdelemben, hiszen saját pártja sem veszi komolyan az általa képviselt területet.

A másik két káposztásmegyeri jelölt sem járt jobban. Ők annyira jelentéktelenek, hogy még a saját körzetükben sem látták őket a választók. Sőt, Wintermantelék egy másik kerületből ejtőernyőztették ide az egyik jelöltjüket. Ez nemcsak a jelöltek számára szégyen, de a választók számára is csalódás.

Wintermantel Zsolt közutálatnak örvend Káposztásmegyer II-n. Olyannyira, hogy saját plakátjait sem helyezte ki a környékre, mert tudja, hogy csak növelné a választók ellenszenvét. Ez a lépés egyértelműen mutatja, mennyire elhanyagolta ezt a területet, és mennyire nem számol a helyi lakosok véleményével.

Fontos, hogy Káposztásmegyer lakói olyan képviselőket válasszanak, akik valóban kiállnak az érdekeikért. Déri Tibor például megfelelő érdekérvényesítő képességgel rendelkezik, és valóban odafigyel a káposztásmegyeri lakosok igényeire, ahogy ezt tette és teszi polgármesterként is. De ugyanez mondható el Vasvári László és Rácz Norbert önkormányzati képviselőkre is. Olyan vezetőkre van szükség, akik nem feledkeznek meg a városrészről, és aktívan dolgoznak a közösség jólétéért és fejlődéséért.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük