Vasárnaptól a Megyeri híd is ünnepi díszbe öltözik

Budapest Közlekedés Újpest

A Magyar Közút már harmadik éve változtatja át a híd pilonjait az ország legnagyobb karácsonyfáivá.

A Magyar Közút legújabb bejegyzésében jelentette be, hogy a Megyeri híd ismét elvarázsolja a fővárost az ünnepek közeledtével. Immáron harmadik éve alakul át a híres M0-s autóút hídjának pilonjai az ország legnagyobb, száz méteres karácsonyfáivá, egyedülálló látványt nyújtva ezzel mind a helyieknek, mind a városba látogatóknak.

Az első adventi vasárnaptól, azaz december 3-tól a híd két pilonja zöld fénybe borul, míg december 17-től 27-ig további különleges díszítéseket is kapnak, beleértve a csúcsdíszeket és a pilonok középső, üveges részén elhelyezett speciális díszfényeket. Ez az újítás még fényűzőbbé teszi az ünnepi hangulatot.

A Magyar Közút arra kér mindenkit, aki személyesen szeretné megcsodálni ezt a látványosságot, hogy tartsák be a biztonsági előírásokat. A híd átkelésekor ne álljanak meg fotózni a leállósávon, mivel azt kizárólag műszaki hiba esetén szabad használni. Aki fényképeket szeretne készíteni, közelítse meg a hidat a 2-es főút felől, a pesti hídfőnél, és onnan gyalogosan vagy kerékpárral érkezzen a helyszínre.

A forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát a dunakeszi mérnökség szakemberei fogják ellenőrizni az útellenőri szolgálatuk és a hídon elhelyezett forgalomfigyelő kamerák segítségével.

A cikk zárásaként a Magyar Közút minden közlekedőnek békés, boldog karácsonyt és meghitt ünnepeket kíván.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük