Újra „Ha esik, ha fúj” szemétszedési akció Újpest-városkapunál

környezet Újpest

Dr. Trippon Norbert, Újpest polgármesterjelöltje, egy közösségi szemétszedési akcióra hív minden érdeklődőt Újpest-városkapunál, hogy közösen tegyék tisztábbá a környéket. Az eseményre február 17-én, szombaton kerül sor, 10 órai kezdettel.

A találkozó helyszíne az Újpest-városkapu az összekötő vasúti híd melletti bicikliút parkolójában lesz. Az akció célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatos magatartás fontosságára és közösen tegyenek a helyiek egy tisztább és élhetőbb környezetért.

Dr. Trippon Norbert kiemelte: „Ez egy kitűnő alkalom arra, hogy közösségként összefogjunk és együtt tegyünk valami maradandót Újpestért. Minden segítő kezet szívesen látunk!” A szervezők minden résztvevő számára biztosítják a szükséges eszközöket, mint a kesztyűk és a szemeteszsákok, melyeket az Újpesti Városgondnokság biztosít.

Az esemény nem csupán a szemétszedésről szól, hanem arról is, hogy erősíti a közösségi összetartozást, és lehetőséget biztosít az újpestieknek, hogy aktívan hozzájáruljanak városuk szépítéséhez.

Az Újpesti Városgondnokság munkatársai mellett számos önkéntes és helyi lakos várható, akik mindannyian ugyanazt a célt tűzték ki: egy tisztább és zöldebb Újpest létrehozása. Az akcióra mindenkit szeretettel várnak, aki szeretne hozzájárulni környezete megóvásához és tisztábbá tételéhez.

Az esemény egyben remek alkalom arra is, hogy az emberek megismerjék egymást és új barátságokat kössenek, miközben egy nemes ügy érdekében tesznek. Dr. Trippon Norbert és a szervezők bíznak benne, hogy az akció hosszú távú változást hoz majd a környezettudatosság terén, és példát mutat más városrészeknek is az összefogás és a proaktív cselekvés fontosságáról.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük