Turbófokozaton a fideszes propagandagépezet: erőteljes támadások Trippon ellen a választások előtt

Újpest

Az újpesti önkormányzati választások közeledtével Wintermantel Zsolt és a Fidesz kampánya turbó fokozatra kapcsolt, hogy lejárassa ellenfelét, Trippon Norbertet. Az országos fideszes médiabirodalom minden fronton támad: az Origo, Magyar Nemzet és Hír TV mellett a helyi Újpesti Hírek, Újpest-Káposztásmegyeriek, ujpestvaros.hu, valamint a Pesti Srácok is beállt a sorba.

Támadások és alaptalan vádak

A Fidesz média folyamatosan olyan állításokat tesz, melyek szerint Trippon Norbert polgármesterjelölt a helyi korrupciós hálózat vezetője. Az állítások között szerepelnek olyan vádak, mint hogy Trippon szervezte a házfelújítást intéző korrupciós hálózatot, vagy hogy ő az újpesti maffiavezér. Azonban ezek az állítások semmilyen bizonyítékkal nincsenek alátámasztva.

Trippon Norbert és csapata az összes ilyen állítást határozottan cáfolja. Mint mondják, négy éve nyilvános vagyonnyilatkozatukban is feltüntették a házvásárlást és felújítást, melyek legálisan, szerződéses alapon, számlákkal igazoltan történtek. „Ha bármit is okosba akartunk volna megoldani, miért papíroztunk volna és miért őriztük volna meg évekig?” – teszi fel a kérdést Trippon.

A családok és kollégák megtámadása

A lejárató kampány részeként a fideszes sajtó nem tisztel sem családokat, sem gyerekeket, sem idős szülőket, sem kollégákat. Photoshoppolt képekkel, valótlan állításokkal próbálják elbizonytalanítani a választókat. Trippon Norbert elmondása szerint ez a kampány csupán arra szolgál, hogy Wintermantel Zsolt és a Fidesz legyen a befutó az újpesti önkormányzati választásokon.

Trippon Norbert üzenete a választóknak

Dr. Trippon Norbert polgármesterjelölt többször is felszólalt már a kampány során. Lapunknak adott nyilatkozatában kiemelte: „Pár nappal a választások előtt már lehetőség sincs semmit tenni, bizonyítani. Azt kérem az újpestiektől, hogy győzzük le őket június 9-én, most vasárnap őket, és mutassuk meg, hogy Újpest nem kér a Fideszből és Wintermantel Zsoltból. A választások után pedig minden szennyoldalt beperelek és meg is nyerem ezeket a pereket!”

A választások tétje

A vasárnapi választások tétje nem kisebb, mint hogy hagyjuk-e a Fideszt nyerni, akik már egyszer szétlopták Újpestet – Wintermantel polgármestersége alatt milliárdos vagyonra tett szert –, vagy megmutatjuk, hogy egy fejlődő, zöldülő és nyugodt Újpestben hiszünk. A választók most dönthetnek: egy tisztességes, transzparens jövőt választanak, vagy hagyják, hogy a Fidesz továbbra is kisajátítva irányítsa a kerületet – ahogy tették azt 2010 és 2019 között.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük