Novemberig lehet pályázni az önkormányzati ösztöndíjra

Újpest

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjra. A pályázatban való részvétel feltétele az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben való regisztráció.

A pályázatra azok a 2023/2024. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások, vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek nyújthatnak be pályázatot, akik a 2024/2025. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézményben, teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánnak részt venni, hátrányos szociális helyzetűek és az önkormányzat illetékességi területén állandó lakóhellyel rendelkeznek.

A pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a csatolandó mellékletekkel együtt egy példányban személyesen az Újpesti Polgármesteri Hivatal Gyermek, Ifjúsági és Sport Osztályán kell benyújtani (István út 14. I. 37.). Az önkormányzat oldaláról lehet letölteni a pályázathoz szükséges nyomtatványt.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük