Nagytakarítás Újpesten – most dr. Szabó Gábor önkormányzati képviselő körzetében

Újpest

Dr. Szabó Gábor önkormányzati képviselő a közösségi médián keresztül számolt be a választókörzetében zajló takarítási munkálatokról.

A héten nagyszabású takarítási munkálatok kezdődtek az újpesti József Attila, Berzeviczy, Liszt Ferenc, és Venetianer utcákban, ahol a helyi lakosok és az önkormányzat közös erőfeszítései nyomán jelentős mennyiségű hulladékot és őszi faleveleket gyűjtöttek össze.

Dr. Szabó Gábor kiemelte az Újpest Önkormányzata Közhasznú Osztályának munkáját, melyet Pettkó András vezetésével végeztek. A képviselő elismeréssel szólt a munkatársak alapos és odaadó munkájáról, mely hozzájárult a környék tisztaságának és rendezettségének fenntartásához.

A képviselő azonban aggodalmát is kifejezte azzal kapcsolatban, hogy sokan félreértik a helyzetet, és úgy vélik, hogy állandó lomtalanítás folyik a közterületeken. Ezt követően felhívást tett közzé a lakosság számára, hogy legyenek tudatosabbak és vigyázzanak közös környezetükre. Dr. Szabó Gábor hangsúlyozta, hogy a környezettudatosság és a közösségi összefogás kulcsfontosságú az Újpest tisztaságának és szépségének megőrzésében.

A városrész lakói pozitív visszajelzéseket küldtek a közösségi média felületeken, kifejezve hálájukat és támogatásukat az önkormányzati kezdeményezések iránt. Egyesek felajánlották szabadidejüket a további takarítási munkálatokban való részvételre, ezzel is erősítve a közösségi összetartozás érzését.

A kezdeményezés remek példája annak, hogy a helyi önkormányzatok és a lakosság együttműködése milyen pozitív változásokat eredményezhet a környezetvédelem és a közterületek karbantartása terén.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük