Ismét súlyos vereség: most a Kisvárda adott egy pofont az Újpestnek

sport Újpest

Az Újpest FC számára további nehézségeket hozott a hétvége, amikor a Kisvárda Master Good csapatától 4:1 arányban kikaptak idegenben. A Kisvárda hatékony támadójátékot és erős védelmi teljesítményt nyújtott, miközben az Újpest nem tudta megtalálni a ritmust, és ismét elvesztette a kontrollt a mérkőzés felett.

A meccs elején a Kisvárda gyorsan szerzett két gólt, amivel jelentős előnyre tett szert. Az Újpest csupán egy büntetőből szerezte meg az egyetlen gólját, amit Ljujic értékesített, de ez sem volt elegendő ahhoz, hogy visszatérjenek a meccsbe. A Kisvárda az első félidő hajrájában tovább növelte előnyét egy harmadik góllal, míg a második félidőben további egy gólt szerezve végül 4:1-re győzedelmeskedett.

Ezzel a vereséggel az Újpest nemcsak hogy nem tudta növelni előnyét a kiesőzónával szemben, de a Kisvárda elleni előnye is 10 pontra csökkent. Az OTP Bank Liga 2023/24-es szezonjának vége felé közeledve az Újpest helyzete egyre kritikusabbá válik. A lila-fehéreknek mostantól minden egyes mérkőzésen pontokat kell szerezniük, ha el akarják kerülni a kiesés rémét.

A csapatnak sürgősen fel kell értékelnie a játékát és javítania kell teljesítményén az utolsó öt fordulóban. Az Újpest edzői stábjának és a játékosoknak ki kell találniuk, hogyan lehetnek hatékonyabbak a támadásokban és stabilabbak a védekezésben, miközben meg kell őrizniük a nyugalmat és a fókuszt.

A szurkolók számára ez a vereség csalódást okozott, különösen azután, hogy korábban bizakodva tekintettek a csapat teljesítményére. Az Újpestnek mostantól minden mérkőzésen a maximumot kell nyújtania, ha biztosítani akarja helyét a magyar élvonalban. A következő mérkőzések döntő fontosságúak lesznek az Újpest FC számára, és a csapatnak minden erejét latba kell vetnie a szezon végéig tartó küzdelemben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük