Elkezdődött a Aschner Lipót téri játszótér kerítésének a cseréje

Újpest

Czinke Sára, Megyer és Székesdűlő önkormányzati képviselője bejelentette, hogy ma kezdetét vette az Aschner Lipót téri játszótér kerítésének cseréje. A képviselő szerint a régi drótkerítés többszöri rongálódása miatt vált szükségessé a felújítás, melynek célja a gyermekbarát és biztonságos környezet megteremtése.

„A régi kerítés már nem biztosította a kívánt biztonságot a gyerekek számára, ezért döntöttünk a cseréje mellett,” mondta Czinke Sára. Hozzátette: „Az új kerítés megfelelő védelmet nyújt majd a jövőben, és reméljük, hogy az ilyen típusú rongálások is megszűnnek.”

A munkálatok ideje alatt az önkormányzat türelmet kér az érintett lakosoktól. A kerítéscsere várhatóan zökkenőmentesen zajlik majd, a munkát a helyi Városgondnokság munkatársai végzik, Trippon Norbert alpolgármester felügyelete mellett.

Czinke Sára megköszönte az érintett szervezetek és személyek munkáját, és biztosította a lakosságot, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a gyors és hatékony munkavégzés érdekében. A játszótér várhatóan hamarosan újra biztonságos és vonzó helyszínné válik az újpesti családok számára.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük