Ma, azaz szombat délután jön a Levendulapark-piknik!

Újpest

Szecsődi Tamás, az Izzó-lakótelep önkormányzati képviselője meghívja a lakosságot egy színes családi délutánra a Levendulaparkba, 2024. április 27-én, szombaton 17 órától. A már több helyszínen is hirdetett esemény ígéretes programokkal kecsegtet az egész család számára.

A szervezők gondoltak a legkisebbekre is: kézműves sarkot és óriás játékokat állítanak fel, ahol a gyerekek játékosan fejleszthetik ügyességüket. Ezen kívül gyerekkoncert szórakoztatja a kicsiket, míg a felnőttek élvezhetik az élő zenét. A rendezvény során kvízjáték is szerepel a programban, értékes nyereményekkel, így minden résztvevőnek esélye nyílik a nyereményekre.

Szecsődi Tamás és a városvezetés szeretettel vár mindenkit, hogy élvezzék a szép időt és a közösségi együttlétet a Levendulaparkban. Az eseményre való meghívás egyben ajándék is minden jelenlévőnek, így érdemes családdal, barátokkal együtt kilátogatni és részt venni a közös örömökben.

Ne hagyja ki ezt a kiváló alkalmat a szabadban történő szórakozásra, találkozzunk a Levendulaparkban ezen a szombat délutánon!

Címke:

1 thoughts on “Ma, azaz szombat délután jön a Levendulapark-piknik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük