BKK Agóra – Fókuszban Megyer és Káposztásmegyer összekötése

Közlekedés Újpest

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bejelentette, hogy 2024. február 2-án, pénteken rendezik meg az év első BKK Agóra eseményét. A rendezvény középpontjában a Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összeköttetésének fejlesztése áll.

A káposztásmegyeri Lóverseny téri Közösségi Házban 18 és 20 óra között kerül sor a találkozóra, ahol a BKK szakértői bemutatják a tervezett hálózati változásokat. A résztvevőknek lehetőségük nyílik személyesen is megvitatni a javaslatokat, és kérdéseikkel fordulhatnak a szervezet képviselőihez.

A BKK különös hangsúlyt fektet a lakosság bevonására és véleményére. A társadalmi egyeztetés során, amely az eseményt követően indul, a részt nem tudó polgárok is kifejthetik írásban véleményüket és javaslataikat a tervezett változásokról.

Ez az esemény kiváló alkalom arra, hogy a helyi lakosok közvetlenül érintettekként részt vegyenek a közösségi közlekedés jövőjének alakításában. A BKK számos hasonló eseményt szervez évente, melyek célja, hogy elősegítse a nyílt párbeszédet és a közös gondolkodást a közlekedési hálózat fejlesztése terén.

A BKK reméli, hogy az esemény hozzájárul a Káposztásmegyer és Megyer közötti közlekedési kapcsolatok javításához, és várja az érdeklődők aktív részvételét a közösség életének javításában. Az eseményen való részvétel ingyenes és minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük