Az újpesti városvezetés bejelentette: idén is együtt indulnak az önkormányzati választáson

Újpest

Az Újpesti Hírmondónak eljuttatott közleményben Újpest városvezetése, élükön Dr. Trippon Norbert polgármesterjelölttel, bejelentették, hogy közösen indulnak a közelgő önkormányzati választásokon. A közleményben kifejtették, hogy az elmúlt négy és fél év sikerei alapján döntöttek az újbóli indulás mellett, melynek célja Újpest további fejlődésének és zöldítésének előmozdítása.

A városvezetés büszkén számolt be a város fejlődéséről, kiemelve többek között a Főtér park megvalósítását, Budapest első Levendulaparkjának létrehozását, közel 4000 új fa ültetését, valamint az intézmények energetikai felújítását. Emellett számos közösségi és kulturális programot is említettek, mint például a BorVíkend, az Újpesti Tökfaragó és a Városházi esték.

Dr. Trippon Norbert, aki jelenleg alpolgármesterként tevékenykedik, kifejezte elkötelezettségét Újpest iránt, hangsúlyozva, hogy a választáson való részvételükkel a város jövőjére kívánnak szavazni. „Újpest pártján állunk, aki mellettünk dönt, az Újpest mellett dönt. Aki mellettünk dönt, az jól dönt. Aki ránk szavaz, az pedig a jövőre szavaz…” – mondta a polgármesterjelölt.

A közleményt aláírók között megtalálható Varju László és Kanász-Nagy Máté országgyűlési képviselők, valamint Déri Tibor jelenlegi polgármester, Újpest többi alpolgármestere, valamint Altfatter Adalbert, a Párbeszéd önkormányzati képviselője és Belán Beatrix, az MSZP Újpest-Káposztásmegyer szervezetének elnöke.

A városvezetés kihangsúlyozta, hogy a Fidesz legyőzése a választásokon közös cél, és mindenki támogatására, közreműködésére számítanak ebben a törekvésben. A közös indulás és a megerősített összefogás jelzi, hogy Újpest vezetése pártállástól függetlenül azon dolgozik, hogy a várost a legjobb irányba vezesse.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük