Az újpesti DK legidősebb házaspárját köszöntötte idősek világnapja alkalmából Varju László

színes Újpest

Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) újpesti országgyűlési képviselője úgy fogalmazott ma reggeli Facebook-posztjában, hogy a DK-ban fontosnak tartjuk, hogy támogassuk és megbecsüljük közösségünk idősebb tagjait. „Ők azok, akik sokat tettek hazánkért, akik sok tapasztalattal és bölcsességgel rendelkeznek, akiktől sokat tanulhatunk. Így nemcsak a hétköznapokon, hanem az ünnepnapokon is igyekszünk megmutatni nekik, hogy számítanak nekünk. A kisebb ajándékok, a figyelmes gesztusok, a kedves szavak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ők is érezzék, hogy részei a DK nagy családjának” – írta Varju.

Az idősek világnapja alkalmából ellátogattak a DK Újpest legidősebb házaspárjához. A 93 éves Juli nénit és a 95 éves Tóni bácsit köszöntötték fel egy ajándékcsomaggal, virágcsokorral. Nagy örömmel fogadták a látogatókat, és elmesélték, hogyan ismerkedtek meg egymással, hogyan éltek együtt több mint hetven évig, hogyan vészelték át a történelmi viharokat és a családi nehézségeket. Hozzátette, hogy lenyűgöző volt látni, ahogy ők ketten még mindig ragyognak a boldogságtól és a szeretettől. Ha két ember között ilyen erős a kötődés, akkor semmi sem szegheti kedvüket. Márpedig nekik is volt részük elegendő kihívásban a hosszú élet és a hosszú házasság során – fogalmazott Újpest országgyűlési képviselője.

A látogatásunk során megköszöntük nekik, hogy példát mutatnak nekünk arról, hogyan lehet hűségesen és szeretettel kitartani egymás mellett. Azt is elmondtuk nekik, hogy mennyire büszkék vagyunk rájuk, hogy ők is tagjai a DK-nak, és hogy milyen fontos számunkra a véleményük és a támogatásuk. Elmondták nekünk, hogy miért választották a DK-t, és hogy miben reménykednek a jövőben. A jövő évi választásokon mindenképpen azt szeretnék, ha kedvenc helyi politikusuk Dr. Trippon Norbert és a DK sikerét eredményezné. A beszélgetésünk során sokat nevettünk és tanultunk egymástól.

– olvasható Varju bejegyzésében.

A látogatás végén megöleltük egymást, és megígértük, hogy hamarosan újra találkozunk. Elköszönve azt éreztük, hogy nemcsak egy házaspárt köszöntöttünk fel, hanem két barátot is meglátogattunk. A Demokratikus Koalícióban ezért hiszünk abban, hogy az idősek világnapja nem csak egy nap az évben, hanem egy életforma. Egy életforma, amelyben tisztelettel és szeretettel fordulunk egymás felé

– idézte fel a DK politikusa.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük