Az önkormányzat figyelmeztet: Ne dőljön be a valótlan LED-izzó osztással kapcsolatos SMS-nek!

Újpest

Újpest Önkormányzata hivatalos közleményt adott ki, figyelmeztetve a lakosságot egy valótlan SMS üzenet kapcsán, amely állítólagos LED-izzó osztásra hívja fel a figyelmet. A közlemény szerint az önkormányzathoz több bejelentés is érkezett az üzenettel kapcsolatban, ami arra ösztönzi az embereket, hogy február 20. és 26. között vegyék át az általuk „igényelt” LED-izzókat a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán. A közlemény szerint az üzenet egy +36-20/9000-924-es telefonszámról érkezik.

Az újpesti önkormányzat hangsúlyozza, hogy a valóságban az ő általuk szervezett LED-izzó osztás 2024. szeptemberében kerül megrendezésre az Újpesti Piac első emeletén, előzetes regisztráció nélkül. Az önkormányzat arra kéri az újpesti lakosokat, hogy a valótlan SMS üzeneteket teljes mértékben hagyják figyelmen kívül, és csak az önkormányzat hivatalos tájékoztatási felületeire támaszkodjanak információkért.

Az önkormányzat felhívja a lakosság figyelmét, hogy minden szervezett eseményükkel és osztással kapcsolatban kizárólag hivatalos kommunikációs csatornáikon keresztül adnak tájékoztatást, így arra kérik az újpestieket, hogy mindig ellenőrizzék az információk forrását és kerüljenek minden gyanús vagy nem hivatalos üzenetet.

Újpest Önkormányzata továbbá arra ösztönzi a lakosokat, hogy bármilyen kérdés vagy bizonytalanság esetén forduljanak közvetlenül a hivatal munkatársaihoz, biztosítva ezzel a helyes és pontos tájékoztatást mindenki számára. Az önkormányzat elkötelezett amellett, hogy tájékoztatási felelősségét a legmagasabb szinten teljesítse, és így védje az újpesti lakosokat a megtévesztő információktól.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük