Az MLSZ kitiltotta Szabó Balázs újpesti önkormányzati képviselőt a stadionokból

sport Újpest

Szabó Balázs újpesti független önkormányzati képviselőt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) határozatában kitiltotta az általa és közreműködésével szervezett minden sportrendezvényen történő részvételből 2 évre.

Az Újpesti Hírmondó birtokába került határozatban az áll, hogy az MLSZ Szabó Balázzsal szemben a belépőjegy eladását megtagadja, és megteszi a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a rendezvényeket a kizárás hatálya alatt ne látogathassa.

Szabó Balázs újpesti független önkormányzati képviselő azért kapta az amúgy elég súlyos büntetést, mert a 2022. június 11-én a Magyarország – Németország labdarúgó „mérkőzésen a videofelvételek tanúsága alapján az elektronikus forgóvilláknál, annak egy fordulatát kihasználva egy másik személy mögé belépve, érvényes jegy nélkül jutott be a stadionba„, valamint több társával együtt tiltott, az MLSZ által előzetesen nem engedélyezett jelképet helyeztek ki a stadionban. Ugyan „a rendezők felszólították, hogy távolítsa el a kihelyezett molinót, de ennek az utasításnak nem tettek eleget, a két molinót elrejtették, és később a mérkőzés folyamán a fejük fölött kifestve ismételten megjelenítették.

Szabó Balázs önkormányzati képviselő – a határozat szerint – a pályarendszabályokat több esetben megsértette, a rendezők a létesítményből eltávolították, és átadták a rendőrség részére.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük