Arra kéri a Városgondnokság az újpestieket, hogy ne babrálják a párakapukat!

Újpest

Az Újpesti Városgondnokság Kft. közösségi oldalán felhívást tett közzé a lakosok számára, melyben a városban elhelyezett párakapuk körüli problémákról számolnak be. Az üzemeltetők tájékoztatása szerint az elmúlt egy hét alatt jelentős károk keletkeztek a párakapukban, ami számos bejelentést és javítási munkát tett szükségessé.

A bejegyzés szerint a legfőbb gondot az okozza, hogy a párakapuk fúvókái, amelyek a vizet porlasztják, hiányoznak vagy megsérültek. Az egyhetes üzemidő alatt már tíz fúvókát kellett kicserélni, és voltak olyan helyszínek, ahol már harmadszor kellett alkatrészt pótolni. A fúvókák nagyon érzékenyek, és könnyen eltömődnek az apró porszemektől is. A Városgondnokság kiemelte, hogy a porlasztott víz sugarát állítani nem lehet, ezért teljesen felesleges a fúvókákat tekergetni, mivel ez csak rongálja a párakaput.

Az Újpesti Városgondnokság arra kéri a lakosokat, hogy amennyiben bármilyen hibát tapasztalnak, ne próbálják meg saját kezűleg orvosolni a problémát. A csövekben uralkodó nyomás miatt ezek a kis alkatrészek nem visszacsavarhatóak egyszerűen, és a javításhoz a teljes rendszer lezárása szükséges. Az esetleges hibákat a https://ujpestivarosgondnoksag.hu/bejelentes/ linkre kattintva lehet jelezni az üzemeltetőknek.

A párakapuk elindítása óta a város lakói pozitívan fogadták a kezdeményezést, különösen a nyári hőség idején, amikor nagy szükség van a hűsítő vízpermetre. Azonban a fúvókák sérülékenysége és a rongálások komoly kihívást jelentenek az üzemeltetők számára. A Városgondnokság köszönetét fejezi ki a lakosok megértéséért és együttműködéséért, és bízik abban, hogy a közös erőfeszítések révén sikerül megóvni a párakapuk állapotát és biztosítani azok zavartalan működését a nyári hónapokban.

A hibabejelentéseket az alábbi linken lehet megtenni: Hibabejelentés. Az Újpesti Városgondnokság Kft. további információi és kapcsolattartási adatai elérhetők a hivatalos weboldalon. A párakapuk üzemeltetésével kapcsolatos friss híreket és információkat az Újpesti Városgondnokság közösségi oldalán is követhetik a lakosok.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük