A városvezetés rekordgyorsasággal gyűjtötte össze a szükséges ajánlásokat Újpesten

Újpest

Dr. Trippon Norbert, Újpest polgármesterjelöltje, és csapata rekordidő alatt gyűjtötték össze az induláshoz szükséges ajánlásokat a június 9-i önkormányzati választásokra. A polgármesterjelölt szombaton már le is adta az első körben szükséges ajánlásszám bő háromszorosát, közel 1000 ajánlást a helyi választási irodának, ami új mérföldkőnek számít a város történetében.

A polgármesterjelölt közösségi oldalán keresztül osztotta meg a hírt, kifejezve háláját az újpestieknek, akiknek támogatásával sikerült elérni ezt az eredményt. „Nagyon köszönjük az újpestieknek, hogy szombat délelőtt ajánlásaikkal, támogatásukról és bizalmukról biztosították az újpesti városvezetést, és a városvezetés jelöltjeit,” mondta Dr. Trippon.

Az esemény jelentőségét hangsúlyozva, Dr. Trippon hozzátette: „Újpest a mi városunk, a mi otthonunk, szeretjük, vigyázunk rá, teszünk érte. Győzzünk együtt június 9-én, hogy velünk minden újpesti nyerjen!”

A jelölt és csapata a következő napokban tovább folytatja az ajánlások gyűjtését, biztosítva, hogy a választási kampány során minden lehetőséget megragadjanak a választópolgárok bevonására és az aktív részvételre ösztönzésére.

A városvezetési csapat hatékony munkáját és a közösség támogatását látva, Újpest lakói bizakodva tekinthetnek a közelgő önkormányzati választások felé, ahol a város jövője ismét az ő kezükben lesz.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük