Újpesti Jobbik: Wintermantel Zsoltot vajon nem zavarja, hogy verik a szavazóit?

sport Újpest

Ahogy korábban már beszámoltunk, a hét közepén tartott MOL Vidi FC – Újpest FC mérkőzésen incidens történt a hazai szurkolók és a mérkőzést biztosító szintén újpesti biztonsági emberek (szekusok) között, melyből rendőrségi ügy is lett.

A mérkőzésen jelen volt Újpest fideszes polgármestere, Wintermantel Zsolt is, aki amellett, hogy a lila-fehér klub hűséges szurkolója, – becsületére legyen mondva, számos párttársával ellentétben – nem a fűtött VIP-páholyból, hanem a vendégszektorból tekintette meg a találkozót. Így legalább közvetlen közelről láthatta, hogyan ütik-verik a biztonsági őrök szurkolótársait, kerületének lakóit, saját szavazóit. Bár az újpesti polgármester gyakran hirdeti közösségi oldalán a klubbal kapcsolatos elkötelezettségét és fanatizmusát, most valamiért mégsem tartotta fontosnak, hogy állást foglaljon az üggyel kapcsolatban, kiálljon szurkolótársai mellett és elítélje a szakszerűtlenül intézkedő biztonsági szolgálat beavatkozását. Ugyan még csak három nap telt el az incidens óta, de – tőle szokatlan módon – semmilyen fórumon (sem közösségi oldalán, sem a meccs másnapján tartott képviselő-testületi ülésen) nem szólalt meg az ügyben.

Az újpesti Jobbik nem csak őt, hanem az Újpesti Torna Egylet elnökét, Őze Istvánt is felszólította, hogy álljanak ki a klub szurkolói mellett és szorgalmazzák a biztonsági szolgálat eltávolítását a Szusza Ferenc Stadionból.

 

 

Forrás: alfahir.hu, kép: 24.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük