Rangos díjat vehetett át az újpesti Karinthy iskola igazgatója

oktatás Újpest

Turnerné Gadó Ágnes a Bárczy István Díjat vehette át ma a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

A díjat azok a fővárosi közoktatási és gyermekvédelmi intézményekben dolgozó munkatársak kaphatják, akiknek a sok éves munkája hozzájárult a főváros fejlődéséhez.

És ő nagyon megérdemelte, mert nagyon megszolgálta. Ezt mi pontosan tudjuk, hiszen sok évtizede minden egyes napját a gyerekek oktatásának, épülésének, szellemi és emberi kitejlesedésének szenteli. Tudják ezt egykori diákjai is, sőt, azok is, akik gyermekként a keze alatt nevelkedtek, majd pedig később a saját gyerekeik is hozzá jártak.

– írta közösségi oldalán Déri Tibor, Újpest polgármestere.

Turnerné Gadó Ágnes újpesti kisgyerekek ezreit látta nagy gyerekké, majd felnőtté cseperedni, ugyanennyi család is kötődik tehát hozzá. Egy igazi pedadgógus, szakmai és emberi példa – tette hozzá Déri.

Hosszú pályafutása, ezen belül 29 évnyi igazgatói tevékenysége a tanév után véget ér, hiszen nyugdíjba vonul – egészítette ki a polgármester. Szeptembertől már nem hallja minden nap tucatszor az iskolacsengőt, a gyerekzsivajt, nem találkozik minden percben a közoktatás örömeivel és kihívásaival. Egy nagyszerű szakmai életút ér véget, ami után a sokszorosan megérdemelt, reményeim szerint hosszú és egészségben töltött, boldog pihenés következik majd. Bár azt hiszem, neki azért sok dolog hiányozni fog – írta

Szeretettel gratulálok Turnerné Gadó Ágnesnek, sok száz gyerek Ági nénijének a Bárczy István Díjhoz! És hálásan köszönöm azt a szolgálatot, amit városunkban végzett a jövő generációiért

– zárta bejegyzését a városvezető.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük