Cenzúrázta az MTI a DK-t 

média

A közmédia nem számolt be arról, hogy az ellenzéki párt vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor ellen, de arról sem, hogy az ellenzéki párt pert nyert, és így kiderülhetett mennyi fizetést kapnak közpénzből az MTVA vezetői és arcai. – írja a Népszava.

Hiába tartott sajtótájékoztatót szombaton a DK szombaton arról, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek a hatvanpusztai Orbán-kastély miatt a miniszterelnök ellen, vasárnap pedig arról, hogy mennyit keresnek az MTVA vezetői és arcai, illetve amit egy MTVA elleni adatigénylési perből tudtak meg, az MTI egyik eseményről sem számolt be – írja a Népszavához is eljuttatott közleményében az ellenzéki párt.

A DK szerint felháborító, hogy a közpénzből működő MTI pártállami módszerekkel cenzúrázza a legnagyobb ellenzéki pártot. – Mind a kormány, mind az MTI, mind az MTVA olyan adófizetői forintokból működik, amelyben ott vannak a kormányváltást akarók, többek között a DK-sok adóbefizetései is. Amikor a legnagyobb ellenzéki pártot cenzúrázzák, akkor őket veszik semmibe – hívták fel a figyelmet.

Ez is bizonyítja – áll a közleményben –, hogy „a Fidesz csak a milliárdos elitet képviseli, a gürcölő milliók pedig azt sem tudhatják meg, hogy hogyan lopja meg őket az Orbán-rendszer, mert eltitkolják előlük”. Mint hozzátették, ők „a mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, közpénzen folytatott pártpropaganda helyett közszolgálatiságot, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot” akarnak.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük