A Jóbarátok főszereplői reagáltak Matthew Perry halálhírére

közélet

Matthew Perry színészkarrierjének legmeghatározóbb éveit a Jóbarátok című sorozat jelenti. Színésztársai, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer egy közös közleményben reagáltak a Chandler Binget alakító színész tragédiájára.

Két nappal Matthew Perry váratlan halála után a Jóbarátok című sorozat főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk halálára – írja a közleményt egyedüliként megszerző People Magazine.

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélységesen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak, mindig egy családot alkottunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy ideig még gyászolunk és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel mondunk majd többet is, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenki olyannal vannak, akik szerették őt világszerte. – olvasható a laphoz eljuttatott közleményben, amelyet mind az öt színész aláírt.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük