Gálvölgyi János visszatért, vastaps és ujjongás fogadta az UP Rendezvénytéren

közélet kultúra Újpest

Egy ország aggódott Gálvölgyi Jánosért az elmúlt hetekben, ám a kiváló színésznek még a kórházi ágyán is csak egy gondolat járt a fejében: vajon mi lesz a szerepeivel?

A művész péntek este újra színpadra állt a Pintér Béla Társulat tagjaként az UP Rendezvénytéren Újpesten, ám a Marshal Fifty-six című előadás előtt a rendezvényház teraszán beszélgetett. Bár az arcán még ott voltak a közelmúltbeli megpróbáltatások nyomai, de azért már a jól megszokott Gálvölgyi János láthattuk – írta meg a Blikk.

A közönség soraiban mindenki az ő nevét suttogta, az előadás során pedig feszült figyelemmel kísérték, mikor lép be a népszerű színész. Erre egészen a darab tetőpontjáig kellett várni. Amikor viszont belépett a színpadra, olyan vastaps és ujjongás fogadta, amely percekre megszakította az előadást. A közönség egy emberként ünnepelte a színészt.

A megható esemény során Gálvölgyi remekül leplezte az érzéseit, így nem lehetett tudni, a szerepét játssza, avagy zavarba jött, annyira megérintette őt a közönség reakciója. A nézők érezhetően felszabadultabban szórakoztak ezután, a színész játéka pedig éppen olyan életerős volt, mint korábban.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük