Videón, ahogy a néma K. Endre beletolat újságírók autójába, majd a magyart törő barátja agresszíven fellép az érdekében

közélet

Gulyáságyú Média újságírója, Gulyás Balázs és az operatőre hétfőn összefutott Bicskén K. Endrével. Nyilván arról akarták kérdezni, miért próbálta újra a vallomása megváltoztatására rávenni egykori gondozottját a férfi. A dolog azonban messze látványosabban sült el, mint az várható volt.

K. Endre ugyanis – feltehetően véletlenül – beletolatott az újságírók autójába. Ezután ki sem szállt, hanem helyette percek múlva megjelent egy ismerőse. A helyszínre érkező férfi tört magyarsággal kezdett beszélni Gulyásékkal. Egy ponton valamilyen idegen nyelven beszélt az ablakon keresztül a még mindig az autójában ülő K.-val, a szerkesztőségben a románra tippelünk.

A férfi ezután válogatott trágársággal kezdett fellépni az újságírókkal szemben. „Ilyen szélhámos banda, baszd meg! Azonnal hívni rendőrség” – mondta. A helyszínen ott volt a Telex stábja is. K. Endre ismerőse egy ponton az operatőrt, egykori kollégánkat, Halász Julit meg akarta simogatni. Íme a hatperces videó:

linkForrás

Hogy pontosan ki volt a férfi, nem derül ki, ő K. Endre „családi barátjaként” hivatkozott magára. Az egykori igazgatóhelyettesből egyetlen szót sem sikerült kicsikarniuk az újságíróknak.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük