Nem engedik be a 24.hu-t Orbán Viktor évértékelőjére

közélet

Nem vehet részt a 24.hu Orbán Viktor szombati évértékelőjén, tudatta lapunkkal a rendezvényt szervező Polgári Magyarországért Alapítvány. A döntést a helyszín befogadóképességének szűkösségével indokolták, hiába tartják az évértékelőt az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően az idén is a Várkert Bazárban. – írja a portál.

Nem a 24.hu az egyetlen médium, amely kívül marad. Ugyanígy járt a Telex, az RTL, a Blikk és a Szabad Európa is, a külföldi médiumok közül pedig az AP, az AFP, a Reuters, a Bloomberg és a Xinhua regisztrációs kérelmét biztosan visszadobták. Lapunknak azt írták: az eseményről készült képek az MTI-ben ingyenesen elérhetőek lesznek. – olvasható a cikkben.

A kormányfő öt napja nem reagál az államfő lemondására, így vélhetően a szombati lesz az első alkalom, hogy Orbán megszólal Novák Katalin lemondása és Varga Judit visszavonulása óta.

A kormányfő legutóbb akkor tűnt fel a nyilvánosság előtt, amikor bejelentette, hogy alkotmánymódosítást nyújt be, amely ellehetetlenítené, hogy pedofil bűnelkövetők a jövőben elnöki kegyelemben részesüljenek. Mindez azután vált aktuálissá, hogy Novák Katalin a tavaly áprilisi pápalátogatás alkalmával kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, akinek tudomása volt arról, hogy az intézmény akkori igazgatója több gyereket is molesztált.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük