Magyar Péter: Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor

közélet

A közösségi média viharának középpontjában Magyar Péter, Varga Judit volt férje áll, aki egy érzelmekkel teli bejegyzést tett közzé, válaszul a Frizbivel TV műsorában felmerült vádakra. Az igazságügyi miniszter volt házastársaként Magyar arra reagált, ami szerinte aljas politikai lejáratás része volt.

Magyar bejegyzésében kiemelte: „Rengetegen kérdezték, hogy megnéztem-e a videót és sokan kérték, hogy reagáljak az ott elhangzott vádakra.” Megosztotta, hogy ellenállt a videó megtekintésének kísértésének, de végül megnézte, ami különböző érzelmi reakciókat váltott ki belőle.

Az írásában részletezte kapcsolatukat Varga Judittal, beleértve a hétköznapi családi élet pillanatait és a kölcsönös bocsánatkéréseket. Magyar állítása szerint soha nem bántalmazta volt feleségét, de állítja, hogy őt többször megütötték, néha tanúk előtt, néha pedig zárt ajtók mögött.

Magyar a posztban hangsúlyozta, hogy az ő nevelése szerint a házastársi vitákat nem illik nyilvánosság elé tárni, és eddig igyekezett ennek megfelelően viselkedni, csak a közös évekre való szép emlékekkel és hálával gondolva vissza.

Továbbá kritikát fogalmazott meg a volt felesége, az igazságügyi miniszter ellen, amiért nem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásukat, és hogy a válásuk óta próbálja a gyermekeiket ellene fordítani.

Magyar Péter a bejegyzés végén kiemelte, hogy nem hagyja magát lejáratni, és bízik abban, hogy a magyarok átlátják a politikai manipulációt. Hangsúlyozta a Húsvét üzenetét a feltámadásról, a kegyelemről és a megújulásról, áldott ünnepet kívánva minden honfitársának, és azzal a szlogenel zárta: „A haza minden előtt.”

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük