Brutális kihívója akadt Tarlósnak Puzsér mellett

közélet politika

Mióta Tarlós István „comming out”-olt a héten, miszerint újból elvállalta Orbán Viktor felkérését: jelölteti magát a főpolgármesteri tisztségre, azóta gombamód szaporodnak az alkalmasabbnál alkalmasabb jelöltek. A közvéleménykutatások adatai szerint is nagyító alatt alig megtalálható Magyar Liberális Párt (MLP) ugyanis saját főpolgármester-jelöltet kíván indítani a 2019-es önkormányzati választásokon. A Liberálisok jelöltje Sermer Ádám, akinek a célja a főváros önállóságának és függetlenségének megerősítése, Budapest modernizálása és gazdasági fellendítése – olvasható az MTI hírcentrumában.

A liberálisok közleménye szerint az MLP egy 21. századi, információs technológián alapuló világváros megteremtésének programját kínálja a választóknak. Terveik között a főváros közigazgatásának és infrastruktúrájának digitalizálása, a városi szolgáltatások fejlesztése, a tömegközlekedés korszerűsítésére, a kulturális élet sokszínűségének megőrzése, a fenntarthatóság megteremtése, a természeti értékek erősebb védelme, a zöldfelületek nagyarányú bővítése kapott fontos szerepet – írja a Magyar Hang online kiadása.

Úgy néz ki, hogy nem áll meg a sor, akad még kihívója a másik térfélen majd Tarlós Istvánnak. Aki most már csak tényleg egy kávét kér…

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük