Varju László: Beköszöntött az orbáni hitelválság

gazdaság

Már egy átlagos magyar háztartás jövedelmének egyharmadát emészti fel a lakáshitel-törlesztés a Magyar Nemzeti Bank szerint. Ezzel beköszöntött az orbáni hitelválság Magyarországra. – írja Facebook oldalán Varju László.

Véleménye szerint magyar családok százezreinek lakhatása kerülhet veszélybe az Orbán-kormány által előidézett hitelválság miatt. Ugyanis az orbáni infláció miatt szálltak el a lakáshitel-kamatok, az orbáni infláció miatt viszi el a fizetések és a nyugdíjak egyre nagyobb részét az élelmiszerdrágulás és a rezsiemelés, az orbáni infláció miatt marad egyre kevesebb pénz az emberek zsebében.

Ha pedig már nem fogják tudni fizetni a lakáshitel-törlesztéseket, akkor magyarok tömegei veszíthetik el az otthonaikat. Amíg Orbán Viktor marad, marad a hitelválság és marad az orbáni infláció is. – részletezi az országgyűlési képviselő.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után letörje az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek. – zárja sorait Varju.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük