Egy lakó kidobta a szomszéd a kiskutyát az ablakon, mert hangosan ugatott

állat

Elképesztő: a 13. kerületi Övezet utcában az egyik lakó kidobta a szomszéd kiskutyáját az ablakon, mert az szerinte sokat ugatott.

„Reggel 5:20-kor elindultam dolgozni későn vettem észre , hogy otthon felejtettem a kulcsomat… Reggel 9:00 körül felhívtam férjemet , hogy ne zárja kulcsra a lakást mert nem vittem kulcsot és nem fogok tudni bemenni… Elvitte a lányainkat óvodába a kutyussal együtt… Majd hazajött, összekészülődött és 10:00-kor elindult dolgozni… Ahogy megbeszéltük, nem zárta be az ajtót csak kilincsre, a kutya a konyhában volt.

10:30 körül valaki valamelyik SZOMSZÉD bejött a lakásba és a 3. emeletről KIDOBTA A KUTYÁNKAT!!! A szemtanúk, köztük az óvodából ismerős anyuka látta a történteket, voltak munkások, akik épp a padokat csinálták szemben. Mindenki egyöntetűen azt mondja, hogy a kutya az ablakból esett ki… „Egy nagy puffanás, nyüszítés és az ablak alatt fekszik a kutya.” A lakás paraméterei illetve hogy az ablakunkon szúnyogháló van és sértetlenül volt a helyén, tehát valakinek fel és le is kellett húznia, miután megtörtént az eset, és kutya adottságaiból kiindulva lehetetlen, hogy ezt magától meg tudja tenni!!!!!!! Azt, hogy betörő, kizártuk, mivel a lakásból nem tűnt el semmi!!!! Volt rá példa , hogy amikor ideköltöztünk, megfenyegettek, hogy feljelentenek a kutya miatt, mert sokat ugat… (Ami nem igaz!!! Akkor ugatott amikor hazaértünk és hallotta a hangunkat!!!!!) Illetve miután a kutyát kidobták, a hölgy, akit ismerünk, ott maradt vele!!! Az épületbe SENKI NEM MENT SE KI, SE BE legalább 35-40 percig!!!!!!!!!! Ez a 13.kerület Övezet utca 7-ben történt!!! A rendőrségi feljelentést megtettük, a rendőrök vettek ujjlenyomatot és DNS mintát…a kutyus jelenleg az Újpesti Állatvédő Ligánál van, boncolásra vár” – olvashatjuk a Facebook-bejegyzésben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük