Reménytelen az ablakon kiugrott 17 éves fiú állapota

baleset Budapest

Beállt az agyhalál a 17 éves Richárdnál, aki szombaton egy házibuliban zuhant ki az ablakból, írja a Blikk. A fiú édesapja a lapnak arról beszélt, hajnali kettőkor hívta őt és feleségét egy lány azzal, hogy fiuk rosszul van.

– Beszáguldottam a János kórházba, ahol azt mondták: búcsúzzak el Ricsitől. Élet és halál között lebeg a fiam, eltört a nyakcsigolyája, a gerince, a tüdeje olyan súlyosan roncsolódott, hogy géppel lélegeztetik. Ráadásul betört a koponyája, vérömleny keletkezett az agyában, amit próbálnak eltávolítani. Megpuszilgattam a kisfiamat, kértem tőle, hogy Ricsikém, most nagyon küzdjél, gyere haza hozzánk! – mondta az apa.

Az apa a rendőrségen szembesült azzal, hogy fia a házibuliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán. Az első próbálkozását egy lány megakadályozta, majd a tanúk szerint Ricsi összeverekedett egy sráccal, majd átszaladt a másik szobába, feltépte az ablakot, aztán ugrott. A társaság szétszéledt, néhány maradtak csak ott, a rendőrséget végül azért hívták, mert szétverték a panzió berendezését. Az apa nem érti, hogyan vették rá a barátai Ricsit a drogozásra. Voltak céljai, ezért azt is képtelen elhinni, hogy magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték.

Érd polgármestere is megrendült

Richárd rendészeti iskolába járt Érden, fegyelmezett fiú volt. A város polgármestere kedden Facebook-oldalán azt írta, megrendüléssel vette a hírt, hogy Érd egyik ifjú reménysége már soha nem járhat többé köztünk. Csőzik László azt írta,

Ricsi vasárnap hajnalban zuhant ki egy második emeleti ablakból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudják megmenteni. Jelenleg élet és halál között van félúton, és sajnos, nincs remény a felépülésére.

Apaként a lelke mélyéig átérzi ezt a fájdalmat, mindig szíven üti, amikor fiatal életek szakadnak félbe.

Az Érdi VSE alig 17 esztendős focistája rajongott a sportért, nem véletlenül járt a Batthyány Sportiskolába és ért el jó eredményeket a tollaslabdában, majd a fociban is. Már meghívást kapott a nagycsapatba, s tervezgette, hogyan lesz tovább az érettségi után. Családjának, barátainak, csapat- és osztálytársainak elkeseredettségében és bánatában Érd minden lakója osztozik!

Forrás: 24.hu, Facebook
Fotó: Facebook

Címke:

1 thoughts on “Reménytelen az ablakon kiugrott 17 éves fiú állapota

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük