Elhunyt az ablakon kiugró 17 éves érdi focista

baleset Budapest

Hétfőn elhunyt az a 17 éves érdi focista, aki május 10-én hajnalban kizuhant egy budapesti, Fő utcai ház második emeleti ablakából, egy érettségi buli során, számolt be a hírről az ÉrdMost. A fiút a mentőknek akkor sikerült még újraéleszteniük, de válságos állapotban vitték be a Szent János Kórházba. Az esetről itt és itt írt az Újpesti Hírmondó.

A fiú klubja, az Érdi VSE a Facebookon tudatta, hogy elhunyt focistájuk, nem sokkal ezután pedig arról adtak hírt, hogy

május 20-án reggel nyolc órától gyertyagyújtással emlékeznek a fiúra.

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az Érdi VSE 17 éves tehetsége, Nagy Richárd.
Már kisgyermekkora óta lehetett tudni, ebből a gyermekből sportoló lesz. Nem véletlen, hogy tanulmányait a Batthyány Sportiskola testnevelés tagozatán kezdte, hiszen a tanárok hamar felismerték a sport iránti rajongását, érzékét, ösztönét. Eleinte ugyan tollaslabdában alkotott maradandót, a diákolimpiákon is szépen menetelt, ám végül a labdarúgás mellett döntött.
Az Érdi VSE-ben szakosztályt váltva labdarúgóinknál is hamar kitűnt tehetsége, ennek köszönhetően lehetőség nyílt számára, hogy a felnőtt csapatban is egyre inkább nagyobb szerep háruljon rá, már több felkészülést is végigcsinált Limperger Zsolt együttesénél. Ki tudja, talán a következőt is ott kezdte volna…” – írta bejegyzésében az Érdi VSE.

Az ÉrdMost.hu megható nekrológban búcsúzott a fiatalon elhunyt játékosról.

Összeállította: Újesti Hírmondó
Fotó: Facebook/Érd VSE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük