„…Újpest, továbbá Észak-Pest Észak Budával együtt megérdemel egy magas színvonalú kórházat…”

Újpest

A fenti mondatot Wintermantel Zsolt 2015. május 26-án tette közzé saját facebook oldalán. A bejegyzésben arra bíztatta az újpestieket, hogy közösen lépjünk fel az Árpád kórház újranyitása mellett. Nem hajléktalan vagy munkásszállót, hanem kórházat akart még akkor polgármesterünk.

Azóta eltelt 4 év, és mint az elmúlt évek kommunikációjában is láthattuk, háttérbe szorultunk mi újpestiek, ő már csak a fideszes felső vezetés akaratát hajtja végre, és nem hogy nem szólal fel ellene, hanem még védi is a védhetetlent

A szakrendelőben több hónapot kell várni arra, hogy bejussunk egy vizsgálatra, mely ellen nem szólal fel a „Polgi”, azt viszont felháborodva hirdeti, hogy a 444.hu hajléktalanszállót ír munkásszálló helyett.

Sajnos úgy tűnik, hogy a polgármester egyáltalán nem tudja már mire van szüksége városunknak, elveszítette a kapcsolatot a mindennapok valóságával. A Vadgesztenye utca és a Városháza körüli területen nem lát tovább. 

De minek is kellene kórház, csak el kell hinnünk, hogy Újpest a legsportosabb város, és szemmel láthatóan a legegészségesebb is.

Címke:

1 thought on “„…Újpest, továbbá Észak-Pest Észak Budával együtt megérdemel egy magas színvonalú kórházat…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük