Azonnali bocsánatkérésre szólította fel az újpesti MSZP az Oscar-díjazó fideszeseket

politika

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két fideszes önkormányzati képviselő, Renge Zsolt és Ozsváth Kálmán, akik nem mellesleg az újpesti Fidelitas-szervezet vezetői is egyben, jelképes Oscar-szobrot vittek a Demokratikus Koalíció Árpád úti irodájához Varju László MTVA-beli megverése ürügyén. Azt állították, hogy az Újpesen április 8-án megválasztott országgyűlési képviselő csak ” jogsértésekkel, bohóckodásokkal, illetve színészkedésekkel” tudja felhívni magára a figyelmet. Renge képviselő arra szólította fel Varju Lászlót, hogy “hagyja abba a színészkedést és ne hozzon szégyent Újpestre!

Tegnap egy az MTVA-tól kiszivárgott felvételen viszont az látható, hogy hat fegyveres biztonsági őrrel alakul ki dulakodás, erőszakot is alkalmaztak ellene.

A Magyar Szocialista Párt Újpest-Káposztásmegyer szervezete tegnap este közleményt adtak ki, melyben arra szólították fel a két fideszes önkormányzati képviselőt, Renge Zsoltot és Ozsváth Kálmánt, hogy azonnal kérjenek bocsánatot Varju Lászlótól. “A kiszivárgott felvételek alapján számunkra nyilvánvaló, hogy a fegyveres biztonsági őrök jogellenesen, agresszíven bántalmazták országgyűlési képviselőnket” – írják a Facebook-oldalukon. Egyben felszólítják Újpest fideszes polgármesterét, Wintermantel Zsoltot is, hogy határolódjon el a két hazugságot terjesztő fideszes frakciótársaitól.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük