Wintermantel hangos koppanással érte el a mélypontot – ingyen piával akarja megvenni az újpestieket a kétségbeesett „polgi”

politika Újpest

Az újpesti fideszes aktivisták a jelek szerint már feladták, hogy a város „nagyszerű kilenc éves fejlődését”, vagy az ellenzékre szórt válogatott rágalmakat tartalmazó propaganda anyagokkal győzzék meg az embereket. A bukás közeledtét egyre jobban érző Wintermantel pedig a Kakukk-bunkerból kiadta a parancsot a csodafegyver bevetésére: osszatok piát!

A „polgi” hű katonái pedig fel is kerekedtek az üveg borokkal. De nem mindenkihez csöngetnek be a nagylelkű ajándékkal. Az Újpesti Hírmondónak többen is elmondták: az utcákat, lépcsőházakat listákkal a kezükben járják, s csak a papíron szereplő kiválasztottaknak jár a bor. Hogy a még mindig hűséges fideszesek kitartását akarják ezzel meghálálni, vagy éppen a rejtélyes adatbázisuk által bizonytalanoknak cimkézett polgárok szavazatát akarják ezzel megvásárolni, nem tudni. 

Az viszont biztos, hogy az akció nem aratott osztatlan sikert. A Facebookon sorjáznak a felháborodott hozzászólások, amelyekben az újpestiek kikérik maguknak, vagy épp kinevetik Wintermantelék kétségbeesett kísérletét:

Az adónkból vették, igyuk meg – aztán véletlenül se szavazzunk rájuk!” 

Egy olcsó üveg asztali borral akarnak megvenni minket!

Tényleg ennyire lealacsonyodnak?

A toll pont jól jön – ezzel fogom behúzni az ikszet, de nem rájuk, az biztos!

 – írják az újpestiek.

Kép: Facebook

Címke:

3 thoughts on “Wintermantel hangos koppanással érte el a mélypontot – ingyen piával akarja megvenni az újpestieket a kétségbeesett „polgi”

  1. Sajnos nem koppant elég nagyot, mert bekerült a Fővárosi Közgyűlésbe. Mennyi fizetésért, tiszteletdíjért? Ment volna el álláskereső munkanélkülivé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük