Újpesti tűzoltók köszöntötték a negyedik születésnapját ünneplő Balázst

közélet Újpest

Különleges születésnapi ajándékot kapott az Újpesti Tűzoltóparancsnokságtól a négyéves Balázs. A kisfiú „majd’ egy éve függetlenül az időjárástól minden reggel szerves része a [tűzoltó] váltásellenőrzésnek: a cudar idő ellenére ma sem hagyta volna ki ezt a fontos eseményt” – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi főigazgatóság Facebook-oldala.

A lánglovagokat meghatotta ez a lelkesedés, így elhatározták, hogy születésnapján meglepik a lelkes gyereket: reggel kiálltak a garázsból egy gépjárműfecskendővel, majd feldíszítették azt egy szülinapos felirattal, a parancsnokuk pedig egy kis tortával fogadta a kisfiút. A kis Balázsnak egyébként nagy álma, hogy ha felnő, maga is tűzoltó legyen.

Ahogy a katasztrófavédők írják, nem Balázska az első az újpesti parancsnokság életében, aki ilyen elhivatottan követi a váltásellenőrzést. Fél éve egy kétéves bölcsis csatlakozott a reggeli eseményhez, aki második születésnapjára egy kis tűzoltóautót kapott, amelyet a szülei elmondása szerint a mai napig mindenhova magával visz.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük