Újpesti Almavásár – több mint 10 tonna almát vásároltak az újpestiek

Újpest

Az újpesti lakosok ismét lehetőséget kaptak arra, hogy közvetlenül a termelőktől vásároljanak igazi szabolcsi almát és friss gyümölcslevet kedvezményes áron, az Újpesti Almavásár keretein belül. A rendezvényt két helyszínen szervezték meg, ahol közel 700 újpesti vett részt, és több mint 10 tonna almát sikerült értékesíteni.

Az eseményt Trippon Norbert, az újpesti alpolgármester és polgármesterjelölt szervezte, aki közösségi oldalán osztotta meg a vásár sikerét. „Az újpestiek ismét közvetlenül a magyar termelőtől vásárolhattak igazi szabolcsi almát és gyümölcslevet kedvezményes áron. Az érdeklődés hatalmas volt, így biztos folytatni fogjuk!” – írta Trippon Norbert.

A vásár célja az volt, hogy elősegítse a helyi gazdaság támogatását, és lehetőséget biztosítson a lakosoknak arra, hogy minőségi, friss és egészséges termékeket vásároljanak közvetlenül a termelőktől. Az esemény hatalmas érdeklődést váltott ki, ami bizonyítja, hogy az újpestiek nagyra értékelik a helyi termékeket és a közvetlen kapcsolatot a termelőkkel.

Az almavásár nemcsak a fogyasztóknak, hanem a helyi termelőknek is nagyszerű lehetőséget biztosított arra, hogy bemutassák és értékesítsék termékeiket. Ez a kezdeményezés hozzájárul a helyi gazdaság fejlődéséhez, és erősíti az újpesti közösséget.

A rendezvény sikerén felbuzdulva Trippon Norbert alpolgármester már tervezi a következő hasonló események megszervezését, ígérete szerint az Újpesti Almavásár folytatódni fog, tovább erősítve az újpestiek és a magyar termelők közötti kapcsolatot.

Címke: