Tizenegy év után tér vissza az Ultra Viola Bulldogs az újpesti lelátóra

sport Újpest

A labdarúgás világában sokszor a szurkolói csoportok állnak a középpontban, akik szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel hozzájárulnak csapatuk sikeréhez. A hosszú távollét után a Ultra Viola Bulldogs, az Újpest FC egyik legaktívabb szurkolói csoportja, bejelentette visszatérését a lelátókra.

A csoport 2013-ban hagyta el a stadiont, többek között a klub akkori tulajdonosa, Roderick Duchatelet iránti elégedetlenség és a névreszóló jegyvásárlási rendszer bevezetése miatt. Most, hogy a klubvezetés változott, és a jegyvásárlási rendszer is rugalmasabbá vált, ami lehetővé tette a csoport számára, hogy újra aktívan részt vegyenek a mérkőzéseken.

A visszatérésről szóló közleményükben az Ultra Viola Bulldogs hangsúlyozza, hogy a klub iránti szeretetük töretlen, bár a visszatérésük más formában és létszámban fog megvalósulni, mint korábban. Tisztelettel fogadják a jelenlegi lelátói kultúrát és annak vezetőit, és készek újra a közösség szerves részévé válni.

A csoport következő megjelenése a ZTE elleni mérkőzésen lesz, ahol bíznak abban, hogy szurkolásukkal új erőt adnak az Újpest FC-nek a további sikerek eléréséhez.

A visszatérésük nem csak a lelátói hangulatot fogja megváltoztatni, hanem azt is jelzi, hogy a szurkolói csoportok és a klubok közötti kapcsolatok javulhatnak, ha a felek kölcsönös tisztelettel és nyitottsággal közelítenek egymáshoz. Az Ultra Viola Bulldogs döntése így nemcsak egy újabb fejezetet nyit az Újpest FC történetében, hanem példát is mutat más klubok és szurkolói csoportok számára az egység és a pozitív változások fontosságáról a futball világában.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük