Rengeteg szemetet szedtek össze a közösségi szemétszedésen

hulladék környezet Újpest

Civilek kezdeményezték azt a közösségi szemétszedést, melyet tegnap rendeztek meg Káposztásmegyeren a BKV végállomásnál. A résztvevők a város vezetőivel együtt közösen tisztították meg az M0 környékén lévő kis erdőt az eldobált és odahordott hulladékoktól.

A szervezők az esemény Facebook-oldalán így összegezték a szombat reggeli akciót: „Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget!!! Szuper csapat gyűlt össze. Veletek együtt tudtunk tenni a környezetünkért.

„A közösségi szemétszedés nemcsak a szemétről szól, hanem a közösségről is!” – írta Déri Tibor polgármester közösségi oldalán, aki szintén részt vett az eseményen.

Varju László, Újpest országgyűlési képviselője is ott volt szombat reggel 9 órakor, ő is szintén beszámolt a szemétszedésről, és mint írja: „az akciót folytatjuk, igyekszünk Újpest és Angyalföld minden pontjára eljutni.

Trippon Norbert alpolgármester, Káposztásmegyer II önkormányzati képviselője közösségi oldalán azt írta: „öröm és megtiszteltetés volt részt vennem a munkában, gratulálok a kezdeményezőknek és az akción részt vevő újpestieknek.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük