Megkezdődött a nagytakarítás Újpesten – Öt távozót jelentett be az Újpest FC

Újpest

Az Újpest FC hivatalos közleményben jelentette be, hogy a 2023/24-es szezon végén jelentős változások lesznek a csapat keretében. A vezetőség döntése alapján több játékos is távozik a klubtól, köztük Luca Mack, Stefan Jevtoski, Dzenan Burekovic, Georgios Antzoulas és Albi Doka.

Luca Mack, hullámzó teljesítmény jellemezte a középpályát jelenlétével, nem jelentős űrt hagy maga után a középső alakzatban. Stefan Jevtoski középpályásként sokszor volt kulcsszereplője az Újpest játékának. Kreativitásával és munkabírásával számos mérkőzésen nyújtott emlékezetes teljesítményt. Dzenan Burekovic szélső védőként erősítette a csapatot, gyorsaságával és pontos beadásaival gyakran segítette a támadásokat. Georgios Antzoulas és Albi Doka szintén fontos tagjai voltak a védelemnek, mindketten megbízható játékosokként járultak hozzá a csapat stabilitásához.

Az Újpest FC hivatalos közleményében megköszönte a távozó játékosok munkáját és elkötelezettségét, valamint sok sikert kívánt nekik további pályafutásukhoz. „Az Újpest FC sok sikert kíván a játékosoknak további karrierjükhöz!” – áll a közleményben. A játékosok távozása jelentős változásokat hoz a csapat életében, de egyben lehetőséget is teremt új tehetségek beépítésére és a keret frissítésére. A klub vezetősége már dolgozik az erősítések és új igazolások megszervezésén, hogy a következő szezonban is versenyképes csapattal állhassanak ki a pályára.

Az Újpest szurkolói bizakodva várják a következő szezon kezdetét, remélve, hogy az új igazolások és a fiatal tehetségek képesek lesznek pótolni a távozó játékosokat és sikeres szereplést hozni a csapatnak. Az elkövetkező hetekben várhatóan további bejelentések is napvilágot látnak majd az Újpest FC részéről, ahogy formálódik a 2024/25-ös szezon kerete. Addig is, a szurkolók türelmesen várják a fejleményeket és bizakodnak a csapat jövőjében.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük