Folytatódott a Szülői Akadémia programsorozat az Újpesti Felhőn Szállók keretein belül

Újpest

Folytatódott a Szülői Akadémia programsorozat a Felhőn Szállók keretein belül. – írja Facebook oldalán Bedő Kata.

A Városházi esték, UPódium és Jazz it UP! programok mellett elindult a Szülői Akadémia idei évada is, ahol ismét egy előadás keretein belül, szórakoztató -ugyanakkor elgondolkodtató – formában szembesülhettünk hétköznapi problémákkal, elakadásokkal. A tavaly október 28-i eseményhez hasonlóan Csányi Sándor, egyszemélyes színházi darabját élvezhették az újpestiek, azonban ezúttal a ’Hogyan értsük félre a nőket?’ második részét hozta el a színész az Uprendezvénytérbe. – részletezi az Alpolgármester Asszony.

„Van élet a szülés után?

Meddig bírják a férfiak behúzni a hasukat, amikor egy fiatal lánnyal beszélgetnek?

Egy tízes skálán mennyit segít, ha anyuka odaköltözik hozzátok?

Meg lehet-e csalni valakit véletlenül?

Létezik-e vasárnapi ebéd húsleves, rántott hús és gyomorgörcs nélkül?

Illetve, hogy jobb ember lesz-e valaki, ha sokat mondják neki?” – részlet az előadás leírásából.

Szórakoztató formában, de komoly párkapcsolati és családi problémák merülnek fel Csányi Sándor darabjában, ezekben a kérdésekben pedig az előadás során méginkább elmélyedhettünk. Szó esett vitákról, kapcsolatokról, és válásról is. Az előadást ezúttal is egy pódiumbeszélgetés követte, ahol Dr. Duró Zsuzsa pszichológus, tehetségfejlesztési szakértő és Hellenbárt László gyermekvédelmi, mentálhigiénés, kapcsolati erőszak szakértő meglátásaival és tapasztalataival gazdagodhattunk. – derül ki a bejegyzésből.

Köszönöm hogy ilyen sokan eljöttek a Felhőn Szállók programban résztvevő gyerekek szülei és nagyszülei közül. – zárja sorait Bedő Kata.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük