Elkészült a Karinthy Óvoda teljes körű homlokzati hőszigetelése

Újpest

Elkészült a Karinthy Frigyes Óvoda teljes körű homlokzati hőszigetelése is – jelentette be dr Trippon Norbert gazdaságért, költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért felelős alpolgármester.

Kifejtette: miután korábban a tető lett szigetelve és felújítva, most a homlokzat is sorra került, kicserélték a régi nyílászárókat és árnyékolókat is beépítettek. A munkálatok eredményét Rácz Norbert önkormányzati képviselővel tekintették meg.

A nyílászárókat a Homoktövis Óvodában is teljes körűen kicserélték. Az intézmények ezáltal komfortosabbak lettek, és sokat lehet spórolni a fűtésköltségeken is. A gyermekintézmények energiahatékonysági felújításait folyamatosan folytatják a jövőben – tette hozzá Trippon.

Ezen és más nyári fejlesztések mellett jutott játszóudvar felújításokra például a Deák-, a Park-, a Virág-, az Aranyalma, a Bőrfestő óvodában és más helyszíneken is. Így aztán új fészekhinta, játszóvár, kisvonat, mászóka, trambulin, hinta, fészekhinta, új pancsoló és sok minden más is várta a gyermekeket szeptemberre

– egészítette ki az alpolgármester.

Címke:

1 thoughts on “Elkészült a Karinthy Óvoda teljes körű homlokzati hőszigetelése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük