Csoboth Kevin már a nyáron külföldre igazolhat

sport Újpest

Csoboth Kevin, a magyar labdarúgó-válogatott tehetséges támadója, hamarosan külföldre igazolhat. Menedzsere, Filipovics Vladan szerint elérkezett az idő, hogy a fiatal játékos egy új, erősebb bajnokságban próbálja ki magát, ezzel is segítve saját és a válogatott fejlődését.

Az M1 aktuális csatornának adott interjújában Filipovics elmondta, hogy már a németországi Európa-bajnokság előtt is több klub érdeklődött az Újpest támadója iránt. Csoboth neve különösen azután vált ismertté, hogy a skótok elleni csoportmérkőzésen a 101. percben szerzett győztes gólt. Ez a teljesítmény nemzetközi szinten is felkeltette a figyelmet, és több európai klub is érdeklődik iránta.

Bár a sajtóban olyan klubok nevei is felmerültek, mint a spanyol Celta Vigo és a holland Twente, Filipovics sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta ezeket az értesüléseket. Kiemelte, hogy Csoboth Kevinnek érvényes szerződése van az Újpesttel, így minden ajánlatot a klubnak is el kell fogadnia.

„A játékos karrierje szempontjából szerintem neki lépni kell tovább” – vélekedett a menedzser, hozzátéve, hogy egy erősebb bajnokságban a játékos még jobb futballistává válhatna, amivel a válogatottat is nagyobb mértékben segíthetné.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük