Az Újpest Bulldogs szoros mérkőzésen maradt alul a Cowbells ellen

sport Újpest

Az Újpest Bulldogs és a Cowbells izgalmas összecsapásával vette kezdetét a Magyar Amerikai Foci Bajnokság tavaszi szezonja. A helyszínen közel 300 szurkoló gyűlt össze, ami rekordszám a Bulldogs hazai mérkőzésein. A mérkőzés végig szoros volt, végül a Cowbells diadalmaskodott 34-31 arányban.

A Bulldogs, bár nem úgy zárta az estét, ahogy szerette volna, pozitív hangulatban tekint előre. “Nincs megállás, keményen edzünk tovább és készülünk a következő összecsapásra,” írják a csapat hivatalos bejegyzésében, miközben gratulációt is küldenek riválisuknak.

A meccs döntő pillanatai a negyedik negyedben zajlottak, amikor a Cowbells egy utolsó erőfeszítéssel fordított és megőrizte vezetését a mérkőzés végéig. A Bulldogs csapatának tagjai közül többen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, ám ez sem volt elég a győzelemhez.

A Bulldogs köszönetet mondott minden jelen lévő szurkolónak, akik támogatásukkal motiválják a csapatot. A közösségi média bejegyzéseik szerint bíznak abban, hogy a szezon folyamán újra találkoznak a Cowbells csapatával, és lehetőségük lesz revansot venni.

A Magyar Amerikai Foci Bajnokság izgalmakban gazdag tavaszi szezon elé néz, és az Újpest Bulldogs már most bebizonyította, hogy készen állnak a kihívásokra, és nem adják fel könnyen a harcot a bajnoki címért.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük