81,6 millió forintból újul meg a DINAMIK PARK

Újpest

Tegnap jelent meg a közbeszerzési értesítőben a korábban már lapunk által is bemutatott projekt, mely a „DINAMIK PARK városrehabilitációs célú környezetrendezése” névre hallgat. A munka értéke miatt meghívásos pályázat keretén belül került sor az Újpesten többször is munkát elnyerő ECHO SPORT Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. nevű vállalkozó kiválasztására, aki a munkát nettó 81,6 millió forintért vállalta.

DINAMIK PARK területe

A meghívásos tenderben a nyertes cég mellett még a Játszókert Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., a COM-PILOT Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. és a Boróka 98 Kertészet Kereskedelmi Szolgáltató Kft. vett részt, akik sokkal nagyobb ajánlati árat adtak meg pályázatuk során.

A munkák során 319 négyzetméter burkolatok bontanak, 580 négyzetméter műgyantával kevert kavicsburkolat terítésére kerül sor, 145 négyzetméter térkő burkolat fektetését irányozták elő; komplett automata locsolóhálózat építenek ki; 1199 darab cserjét fognak ültetni; 2472 négyzetméter területet gyepesítenek; 203 folyóméter táblás kerítést építenek és utcabútorokat is kihelyeznek.

A projekt a Fővárosi Önkormányzat 50 millió forintos hozzájárulásával valósul meg a TÉR_KÖZ 2018 projekt keretében. A fennmaradó részt az Újpesti Önkormányzat állja. A szerződés már február 18-án aláírták a felek, és a teljesítési határidő a munkaterület átadását követően 180 naptári nap.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük