Már Magyarországon is fizethetünk a reklámmentes Facebookért

tech

Már Magyarországon is fizethetünk azért, ha hirdetésektől és reklámoktól mentesen szeretnénk használni a Facebookot és az Instagramot – írta a 24.hu.

November 7-én több magyarországi felhasználót is azzal az üzenettel fogadott a Facebook és az Instagram, hogy döntést kell hoznia a közösségi oldal további használatáról. Havi 9,99 eurós (aktuális árfolyamon kb. 3800 forint) kezdő díj mellett elő lehet fizetni a közösségi oldalak hirdetésmentes verzióiért. Ha nem fizetünk, akkor minden marad a régiben, vagyis elfogadjuk, hogy a Meta továbbra is felhasználja a rólunk gyűjtött adatokat a hirdetések megjelenítésénél.

Ha a telefonunkon szeretnénk reklámoktól mentesen facebookozni, az kicsit többe kerül, androidos vagy iOS-es applikáción keresztül már havi 13 euró (kb. 5000 forint) az előfizetés díja.

2024. március 1-től aztán új feltételek is életbe lépnek, ettől az időponttól ugyanis plusz 6 euróba (kb. 2300 forint) kerül majd az előfizetés minden profilhoz kapcsolt további fiók esetében az asztali gépen, illetve 8 eurót (kb. 3000 forint) kérnek az Android- és iOS-felhasználóktól, hogy egyik általuk kezelt fiókban se jelenjenek meg reklámok.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük